søndag 24. februar 2008

Klart for nye tester på Lillehammer imorgen

I morgen kveld er det klart for nye tester på Lillehammer. Denne gangen er det wingate testen og 40 min makskjøring som står på programmet. Wingate testen også kjent som Wingate Anaerobic Test(WANT) brukes for å kartlegge den maksimale anaerobe kapasiteten. Anaerobt arbeid handler om evnen til å skape energi ved hjelp av kreatinfosfat og ATP. Denne testen gir svar på hvor mange watt man maksimalt klarer å produsere iløpet av 30 sekunder og gjennomsnittwatten iløpet av denne perioden. Testen som varer i 40 minutter handler enkelt å greit om å tråkke så mange watt som mulig iløpet av perioden. Disse testene er god motivasjon til å få pressa kroppen maksimalt i denne treningsperioden.

Tror det skal bli en spennende sesong for seniorlaget etter å ha lest bloggen til Hans Fredrik som viser at mange trener veldig bra om dagen. Tror definitivt vi skal klare å markere oss postivt ved flere anledninger denne sesongen da vi har mange spennende ryttere å spille på. Framover blir det mindre turer på ski og flere timer på sykkelsetet før jeg setter meg på flyet til Italia 15. mars for å delta på sykkelsamling med klubben.

Ser også fram til å få testa klatreegenskapene opp Minneåsen når den tid kommer. Minneåsen er en bakke jeg har sykla x antall ganger og som gir en veldig god indikasjon på hvor man står.

Ingen kommentarer: